Functie omschrijving en eisen van een medewerker kinderopvang

Functie omschrijving van een medewerker kinderopvang

Je zult werkzaam zijn bij een gezin met 2 kinderen in de leeftijd van 0-5 jaar wegens afwezigheid van moeder i.v.m. een operatie en vader is overdag werkzaam.

Er wordt verwacht dat je de kinderen van en naar school brengt, vermaakt, helpt met de opstart van de dag en andere verzorgingstaken op je neemt. Uiteraard wordt dit in overleg met een van beide ouders gedaan.
 

Functie eisen van een medewerker kinderopvang

- Je bezit diploma's voor kinderopvang (minimaal een geldig EHBO voor Kinderen) en hebt aantoonbare werkervaring met kinderen; 
- Je hebt een dienstverlenende, klantvriendelijke instelling; 
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel; 
- Je kunt goed plannen; 
- Je bent flexibel en betrouwbaar. 
 

Bedrijfsprofiel

Zorg-gericht is een bemiddelingsbureau van gekwalificeerd zorgpersoneel waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Waalwijk (Noord-Brabant). Onze kracht zit in de persoonlijke, flexibele aanpak, korte communicatielijnen en vakkundige zorgverleners die bereid zijn het beste uit zichzelf te halen. 

Onze bemiddeling richt zich op verschillende doelgroepen en situaties. Dit kan zijn om mensen te ondersteunen en/of te begeleiden in hun thuissituatie of voor het opvangen van (tijdelijke) tekorten binnen afdelingen van zorgcentra. Wij bemiddelen zowel personeel op het gebied van huishoudelijke ondersteuning als helpenden, verzorgenden (IG) en medewerkers op het gebied van verpleging of kinderopvang. 

Naast deze diensten richten wij ons ook op werkgevers en werknemers en bieden wij ondersteuning aan ten behoeve van het gehele wervings- & selectieproces.
 

Arbeidsvoorwaarden van een medewerker kinderopvang

Ben jij de vlotte, enthousiaste medewerker voor de kinderopvang aan huis die wij zoeken?

Solliciteer dan direct via de sollicitatie-button of bel 088-555 0900 voor meer informatie.
 
 
Saskia
Contactpersoon

Saskia Drost - van Gennip
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900 

Aanmelden zorgverlener ZZP opdrachten Zorg-gericht

 Nieuwe vacatures Zorg-gericht