Cliënt


Nederland vergrijst en verzorgingstehuizen kampen met wachtlijsten. Dit is duidelijk zichtbaar en deze trend zet zich de komende jaren voort. Een logisch gevolg is dat er meer kwalitatieve thuiszorg nodig is.

De sterke behoefte om thuis in de eigen woning te blijven wonen, leidt tot een nieuwe zorgvraag. Binnen deze ontwikkeling zie je dat kinderen steeds minder de zorg voor hun ouders op zich nemen, maar op zoek gaan naar een partner die ze hierbij kan ondersteunen en die meedenkt in oplossingen.

Vanuit dit perpectief biedt Zorg-gericht tal van oplossingen die op maat worden geleverd. Zorg-gericht is onderscheidend in het bieden van zorg op maat, het ontwikkelen van innovatieve zorgtechnieken en het omgaan met de nieuwe vraag naar kleinschalige integrale zorgbehoeftes.

Interesse? Neem dan contact met ons op. We kunnen dan de mogelijkheden met elkaar bespreken. Gezien het maatwerk karakter van deze dienstverlening, voeren wij deze werkzaamheden altijd uit in overleg met de cliënt. Er worden specifieke oplossingen op maat geboden rekening houdend met specifieke wensen en behoeften.

 

Ramone Sengkerij
Contactpersoon

Ramone Sengkerij
info@zorg-gericht.nl
088 - 555 0900