Outplacement


Op zoek naar een outplacementbureau?

Al jaren begeleiden wij outplacementkandidaten succesvol naar nieuwe passende banen of naar een ander duurzaam toekomstperspectief. Dit doen we met een persoonlijke aanpak en met oprechte betrokkenheid en interesse in zowel kandidaat als opdrachtgever. Werkgeluk is hierbij een van de belangrijkste pijlers. Want waar geluk is, worden successen geboekt. Dit doen we samen, met respect voor elkaar en anderen. Dat is bewezen effectief en betrouwbaar gebleken.
 
Zorg-gericht is een HR-bureau met veel ervaring op het gebied van recruitment, zoals werving & selectie, uitzenden en detachering binnen de zorgsector. Daarnaast bieden we opdrachtgevers ondersteuning bij HR consultancy vraagstukken en outplacement-, re-integratie- en coachingstrajecten. Door onze uitgebreide dienstverlening en jarenlange ervaring, beschikken wij over een groot landelijk netwerk aan werkgevers. De toegevoegde waarde van ons outplacementtraject zit in het vinden van een geschikte vacature, oftewel jobhunting. Ons landelijk netwerk aan werkgevers binnen de zorgsector en ons vermogen om passend werk te vinden voor de kandidaat zijn hierbij belangrijke factoren om de kans op succes te vergroten.

 
Outplacement
Outplacement is een vorm van arbeidsmobiliteit; van werk naar werkbegeleiding. Tijdens dit traject wordt de kandidaat individueel intensief gecoacht, getraind, begeleid en uiteindelijk bemiddeld naar een nieuwe baan buiten de huidige werkgever.

De lengte van het outplacementtraject wordt, in overleg met werkgever en kandidaat, vooraf vastgesteld. Hiervoor stippelen we voor aanvang een persoonlijk en specialistisch maatwerktraject uit en bepalen we welke modules er nodig zijn om de gewenste, nieuwe baan te vinden en te behouden.


Een persoonlijk en intensief maatwerktraject
Wij zorgen altijd voor een persoonlijke aanpak met een specialistisch maatwerktraject. Hierbij staan de wensen en ontwikkelbehoeften van de kandidaat altijd centraal. Tijdens het traject doorloopt iedereen dezelfde fases, maar met de inzet van verschillende modules afhankelijk van de behoefte van de kandidaat. Op basis van een vrijblijvend kennismakingsgesprek met de kandidaat wordt een voorlopig maatwerktrajectplan voorgesteld. Dit voorlopig maatwerktrajectplan wordt na het intakegesprek verder uitgekristalliseerd.

De fases in het outplacementtraject bij ons zijn:
 1. Intakefase
 2. Reflectiefase
 3. Onderzoeks- en oriëntatiefase
 4. Trainingsfase
 5. Sollicitatie- en plaatsingsfase
 6. Nazorgfase

Jobhunting als belangrijk onderdeel van het outplacementtraject
Onze toegevoegde waarde in het outplacementtraject zit in het snel vinden van een geschikte vacature, oftewel jobhunting. Ons landelijk netwerk van werkgevers binnen de zorgsector en het vermogen om passend werk te vinden voor de kandidaat zijn hierbij belangrijke factoren om de kans op succes te vergroten.


De voordelen van een outplacementtraject bij Zorg-gericht:
 • Op maat samengesteld begeleidingstraject 
 • Persoonlijke aanpak 
 • Regionaal karakter, altijd een vestiging in de buurt 
 • Groot en actueel landelijk werkgeversnetwerk 
 • Hoog uitstroompercentage 
 • Een vast aanspreekpunt 
 • Ervaren en gecertificeerde loopbaancoaches


Kennis maken?
Wij vinden het belangrijk dat het klikt tussen de kandidaat en de loopbaancoach. Om die reden kan er altijd van tevoren een afspraak worden gemaakt voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Marijn van den Bosch op telefoonnummer 088-5550900.

 
Marijn van den Bosch - Senior Consultant Arbeidsmobiliteit
Contactpersoon

Marijn van den Bosch
Senior Consultant Arbeidsmobiliteit

88 - 555 0900
info@zorg-gericht.nl