welkom bij Zorg-gericht

Kernwaarden


Wij van Zorg-gericht zijn van mening dat mensen beter functioneren zodra er sprake is van de juiste balans. Niet alleen met zichzelf, maar ook met hun directe sociale omgeving.

Welzijn, gezondheid, ontwikkeling en het leveren van een (sociale) bijdrage aan anderen zijn belangrijke ingrediënten voor het creëren van een juiste balans. Als zorgbemiddelaar ondersteunt Zorg-gericht haar cliënten met het realiseren van deze doelstelling.

Wat mag u van ons verwachten:

Kwalitatieve zorg
Als u via ons zorg ontvangt wordt u ondersteund door professionele, kundige en betrouwbare zorgverleners. Gediplomeerde zorgverleners die beschikken over de juiste kennis en ervaring, aansluitend bij uw zorgbehoefte.

Persoonlijke zorg
Voor de uitvoering van onze zorg zetten wij, afhankelijk van de zorgvraag, één vaste zorgverlener of zorgteam bij u in. Vertrouwde gezichten die bij u terugkomen en niet iedere week een ander.

Korte lijnen
Wij werken met directe lijnen zonder tussenkomst van allerlei schakels. Kortom als u contact met ons opneemt, wordt u direct te woord gestaan door een medewerker van Zorg-gericht die u verder kan helpen met uw vraag.

Betaalbare zorg
Wij hanteren betaalbare tarieven zonder af te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening, die te allen tijde hoog in het vaandel staat.

B&B Zorgggericht

Bel Zorg-Gericht

Vacatures

Inschrijving

Twitter Linkedin Facebook GooglePlus